Seo

SEO

İstanbul SEO ekibimiz, sizin beklentilerinizi web sayfalarınıza yansıtarak ve web sayfanızın arama motorları ile uyum içinde çalışmasını sağlar ve sayfalarınıza nitelikli ziyaretçilerin, potansiyel müşterilerin size kolayca ulaşmasına yardımcı olur.

Artık aradığımız pek çok bilgiye internet üzerinde yer alan web siteleri sayesinde kolayca ulaşabiliyoruz. İnternet kullanıcıları ise bu web sitelerinden hangisinin kendilerine daha faydalı bilgi sunacakları konusunda, yaptıkları aramaların sonuçlarına güveniyorlar. Arama motorları, organik arama sonuçlarında sıralamaları oluştururken birçok noktaya dikkat ediyor. Sonuç olarak yapılan sıralama kullanıcıya en çok fayda sağlayabilecek olandan en az olana göre doğrusal bir şekilde ilerliyor.

İnternet kullanıcıların birçoğu arama sonuçlarında çıkan reklamlara güvenmemekte ve organik arama sonuçlarına yönelmektedir. Ayrıca SEO çalışmaları Google Adwords reklam çalışmalarında da fayda sağlar. Reklam çalışmaları yapılsa dahi, artık Google ve diğer arama motorları, web sitelerinin kalite puanlarına önem vermekte, hatta bu önemi tıklama başına yapılan reklam ödemelerinden dahi üstün tutmaktadır. Bu kalite puanları ise SEO çalışmaları sayesinde yükseltilebilmektedir.

BEYCON olarak SEO konusunda etik adımlar atmayı ilk planda tutarız. Potansiyel algoritma değişimlerinden etkilenmemek için her zaman arama motorlarının önerdiği adımları atmaktayız. Hiçbir zaman sitenizin kötü etkileneceği veya gelecekte yeni algoritma güncellemeleri ile kural dışı tutulması muhtemel adımları uygulamayız. Bu tür adımların atılması geri dönülmesi zor hatta imkânsız etkileri doğurabilmektedir. SEO çalışmalarından uzun vadede fayda sağlayabileceğiniz şekilde çalışmalar yapmaya önem vermekteyiz.

Google, Yahoo, Bing, Yandex vb. popüler arama motorlarında yapılan organik aramaların sonuçlarında yer almak ve bu aramalarda üst sıralarda yer almak istiyorsanız SEO konusunda beraber çalışmak için İstanbul, Ankara ve Bodrum'da bizimle irtibata geçebilirsiniz.

"Sıkı bir çalışmanın yerini hiç bir şey alamaz. Deha, yüzde bir ilham ve yüzde doksan dokuz terdir. “

Thomas Alva Edison

Seo
Seo